Constellations at Work
Constellations at Work | Familieopstellingen

Er zijn momenten dat je het gevoel hebt dat "het je weer overkomt", situaties, gevoelens, achteraf bedenken hoe je het anders had kunnen doen en dat dat toch weer niet is gelukt. Dan is er een innerlijke urgentie om te onderzoeken wat je in de weg zit om vrij te kunnen handelen en reageren. 

Een (familie)opstelling maakt zichtbaar en tastbaar wat er aan je issue, vraag of probleem ten grondslag ligt: een niet-verwerkte, als traumatisch ervaren, gebeurtenis in je familiegeschiedenis, soms vele generaties terug, of een traumatische gebeurtenis in je eigen leven. Vanuit die duidelijkheid over de werkelijke oorzaak nodigen we het systeem uit om een beweging naar heling te maken. 
Ik werk vanuit mijn intuïtie. Deze wordt gevoed door mijn kennis van en ervaring met de methodiek van het opstellen, de informatie van de representanten in de opstelling, mijn sensitiviteit en levenservaring.

Het werk verdiept zich steeds meer, met elke opstelling word ik een betere begeleider door nieuwe ontdekkingen en inzichten.  

Ik begeleid individuele sessies met gebruikmaking van voorwerpen en poppetjes.

Op aanvraag geef ik workshops op maat.

 

Mia Macke

Alles wat ik in mijn leven heb gedaan, geleerd en ervaren, heeft me bij familieopstellingen gebracht. Al mijn kwaliteiten en vaardigheden, en mijn (levens)ervaring staan ten dienste van het werk met de mensen die bij mij komen.
Ik heb gelopen, gerend, gedanst, en ik ben gestruikeld en gevallen, soms zeer pijnlijk. En ik ben telkens weer opgekrabbeld en verder gekomen.
Het begeleiden van (familie)opstellingen leert me om met mededogen naar de mensen te kijken en me iedere keer weer te realiseren dat het mij past om oordelen achterwege te laten. Mijn intuïtie kan ik steeds verfijnder inzetten. Ik heb de moed om met de ingevingen en inzichten die ik krijg in soms heel verwarrende en schrijnende familieverhoudingen de onderliggende waarheid bloot te leggen. Vaak is het mogelijk om een beweging naar heling in te zetten, die uitwerking heeft in het dagelijks leven.

 

Foto Mia

|  Welkom bij Constellations at Work

 Adres:
Kromme Spieringweg 533, Vijfhuizen

 Telefoon:
06 3401 7341

 E-mail:
klik hier

 Website:
https://constellations-at-work.nl

  Linkedin:
Klik hier

  Facebook:
Klik hier